Elena și Ion David creează antepremergătoare multifuncționale din lemn, care cuceresc orice copil

Elena și Ion David creează antepremergătoare multifuncționale din lemn, care cuceresc orice copil

Elena și Ion David creează antepremergătoare multifuncționale din lemn, care cuceresc orice copil

06/02/2020

Elena și Ion David sunt un cuplu din Moldova, care inițial a plecat în căutarea unei vieți mai bune peste hotarele țării. Însă, odată cu apariția copilului, cei doi tineri s-au ambiționat să-și făurească un viitor frumos acasă.  Aceștia au pus pe roate o mică afacere, mai exact creează lădițe, table-căsuțe și mașinuțe din lemn de la care nu-ți poți lua ochii. Cunoaște-le povestea și nu ezita să-ți bucuri copilul sau nepotul cu o jucărie utilă, multifuncțională și, cel mai important, eco-friendly.

mamaplus

Cu ce v-ați ocupat înainte de această activitate și cum v-a venit ideea să creați această mică afacere?

În Moldova, eu făceam scenografie pentru filme și spoturi publicitare, iar soțul meu era angajat într-o firmă de arhitectură.

La moment această afacere are în spate o sete și o dorință enormă de a crea și a ne stimula imaginația după o pauză lungă de inactivitate în domeniu, 3 ani pe care i-am petrecut peste hotare. 

Apariția copilului nostru a fost momentul când ne-am decis să revenim în țară. Am considerat că cea mai bună educație pentru copilul nostru este prin exemplul propriu, învățându-l să creadă în visurile sale și să își asume responsabilități.

Ideea a apărut atunci când eram în căutarea unui coș pentru depozitarea jucăriilor pentru băiețelul nostru Oliver. Căutam ceva deosebit, ceva care să-i facă spațiul de joacă mai special și să-i ofere personalitate. Și pentru că nu am găsit nimic, l-am creat singuri.

Așa a apărut prima mașinuță. Oliver era foarte fericit că avea ce împinge prin casă, iar ocupația lui preferată era sa scoată și să depoziteze înapoi jucăriile în mașinuță. În plus, el încăpea în ea, iar tăticul nu ezita să-l transporte prin casă. 

Add Comment